Megújult a Váli Birtok honlapja

Megújult a Váli Birtok honlapja

A tavalyi mozgalmas év után, mely számos hazai és nemzetközi elismerést és sikert hozott a birtokunk számára, idén sem állunk le. Sőt, még nagyobb energiával és megújult lendülettel, valamint számos izgalmas és színes programmal várjuk régi és új vendégeinket. Első ízben pedig rögtön egy újdonságról szeretnénk hírt adni: január elejétől teljes mértékben megújult és megszépült a honlapunk, praktikusabb és átláthatóbb lett.

Modern, átlátható, könnyen kezelhető 

Örömmel értesítjük a finom badacsonyi borok és ételek iránti kedves régi és új vendégeinket, hogy hosszabb tervezés után 2024 januárjától teljes mértékben megújult a Váli Birtok honlapja. Weboldalunk kialakításánál elsődleges célunk azon felül, hogy átlátható és könnyen kezelhető legyen, a birtokunk és a Badacsonytomaj szívében, a Szent Imre bazalttemplommal szemben található új VINOTÉKÁNK iránt érdeklődőket praktikus, hasznos és teljes körű információkkal lássuk el. A friss, dinamikus és modern külsejű weboldalunkon, mely egyben hűen visszatükrözi a Váli Birtok családias hangulatát, mostantól még egyszerűbben lehet áttekinteni a birtokunk hírei és boraink között az aktuális ajánlatainkat, eseményeinket, változatos programjainkat, valamint, hogy milyen borkóstoló csomagokkal várjuk a hozzánk látogatókat. De a borászat közvetlen közelében, festői környezetben található VENDÉGHÁZUNKRÓL is sok hasznos információ olvasható. Most csupán egy kattintással mindenki egyszerűen lefoglalhatja a szállás időpontját és a számára kedves programot vagy borkóstolót. Utóbbi szintén könnyen megtalálható a BORKÓSTOLÁS menüpontnál, ahol a jelenlegi három csomagunkról (BASIC, RÉGIÓ ÍZEI, KEMENCÉS LAKOMA) is részletes információval szolgálunk.

Praktikus és informatív

A webshopunk is megújult, sokkal informatívabb lett, így többek közt a legjobb akcióinkról, csomagjainkról lehet tudomást szerezni, illetve könnyedén megtalálható és megrendelhető a kedvenc Váli Birtok bor. Mivel szeretnénk kedves vendégeinkkel még szorosabb kapcsolatot ápolni, ezentúl igyekszünk hírlevélben rendszeresen beszámolni a rendezvényeinkről, programjainkról és újdonságainkról. Ezekről igyekszünk a weboldalunkon az AKTUÁLIS HÍREK menüpontnál is tájékoztatni az érdeklődőket, a RÓLUNK ÍRTÁK fejezetnél pedig nyomon lehet követni, hogy kik írtak és írnak rólunk és a borainkról. Hiszünk benne, hogy egy borászat nemcsak a közép- és idősebb korosztály számára kell, hogy szóljon, hanem a fiataloknak is, hiszen ők lesznek majd a jövő fogyasztói. Ebből adódóan a TikTok csatornánkra is komolyabb hangsúlyt szeretnénk fektetni, és a tervek szerint hamarosan elindítunk egy izgalmas, minőségi kóstolásról szóló sorozatot is, amelynek fókuszában a borainkon kívül ismert személyek is lesznek.

Kövessétek Facebook, Instagram és TikTok oldalainkat, ahol a sok érdekesség mellett mindig naprakész információkat találtok a Váli Birtokról.

Kapcsolat