Ünnepi ajánlatok

Ünnepi ajánlatok

Ünnepelj badacsonyi ízekkel fűszerezve! Most talán minden eddiginél fontosabbak az együtt, meghitt hangulatban töltött pillanatok, amikor finom ételek mellett és egy-egy üveg bor társaságában újabb felejthetetlen emlékek születnek a karácsonyfa körül.

Mi kézműves borainkkal szeretnénk számotokra még különlegesebbé tenni ezeket a pillanatokat, melyek szeretettel és gondos odafigyeléssel készültek. Akár a családi ünnepi asztalra, akár barátoknak, üzleti partnereknek ajándékként szívből ajánljuk. Badacsonyból szeretettel.

Fedezzétek fel január 15-ig érvényes ünnepi ajánlatainkat és rendeljétek meg kedvenc Váli boraitokat egyenesen a pincéből: BOROK

ÜNNEPI AJÁNLATOK

1. INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Legalább 6 palack VáliBor rendelése esetén a házhozszállítást ajándékba adjuk.

2. +1 PALACK AJÁNDÉK

11 palack VáliBor rendelése esetén a 12. palack ajándék: az egyik kedvenc borunkat, a Szürkebarát 2018-at rejtjük a rendelésed mellé és ingyen kiszállítjuk a borokat. 

3. EGYEDI AJÁNLAT

Lepje meg dolgozóit, üzleti partnereit egy különleges borválogatással Badacsonyból! Nagyobb mennyiség rendelése vagy egyedi címkézés esetén kérje egyedi ajánlatunkat: kezmuvesbor@gmail.com | 06 30 940 5232