Mit kínál a borkóstoló Balaton program?

Mit kínál a borkóstoló Balaton program?

 Aki nyitott szemmel jár a Badacsony környékén tapasztalhatja, hogy micsoda ütemű fejlődésen megy keresztül ez a vidék, melyhez hozzátartozik a magas színvonalú idegenforgalom, gasztronómia, és vendéglátás is. Ennek egyik helyi zászlóshajója a Váli Pincészet, és Váli Fogadó, ahol a minőségi badacsonyi borok iránt érdeklődők három fajta borkóstoló Balaton program közül választhatják ki a legszimpatikusabbat.
Számos kisebb-nagyobb borászat található a környéken

Sok pince található Badacsonyban, de kevés az igazán jó bor ! Az itt pihenők túrájuk során lépten-nyomon családi borpincéket találhatnak, melyeknek felfedezhetik minden zegét-zugát. Ha azonban valóban páratlan gasztronómiai, és kulináris élményre vágyunk, akkor próbáljuk ki a helyi őstermelőktől beszerezhető finom ételeket, egy pohár ínycsiklandozó minőségi bor társaságában, amely megadja az alaphangot az éjszakába nyúló beszélgetésekhez.
Borvacsora program várja a magyar tengerhez látogatókat

Aki részt vesz egy borvacsora Balaton programban az biztosan megkedveli a fiatalos, könnyed badacsonyi borokat, amely érzés - beszélünk itt a borkóstolás öröméről - oly gyakran kiül a vendégek arcára is.

Festői környezet várja a Badacsonyba látogatókat, ahol található a vendégház a Kisörshegy dűlőn, éppen a Káli medence szélén.

Ez a badacsonyi szállás 12 főt is képes befogadni, de ha igény van rá, akár 14 főre is kibővíthető pótágyakkal. Családoknak ajánljuk a szalonnasütési lehetőséget, közös dühöngő helyiséggel, valamint a saját gépjárműveknek fenntartott parkolási lehetőséget, melyről többet is megtudhatnak a kedves érdeklődők valamelyik elérhetőségünkön keresztül !