Húsvéti borajánló Váli Pétertől

Húsvéti borajánló Váli Pétertől

 

 

A várthoz képest máshogy ért minket az idei tavasz, de próbáljuk meg ebből is kihozni a legtöbbet és értékeljük a szűk családi körben töltött időszakot! Időzzünk a konyhában, próbáljunk ki régóta félrerakott recepteket és ünnepeljük közösen a közelgő Húsvétot. Ehhez szeretnék most néhány bort ajánlani, melyek mindegyike elérhető a webshopunkban és Magyarország egész területén pár napon belül házhozszállítjuk őket.

Húsvétkor szinte minden asztalon szerepet kap a főtt sonka, amihez Pinot Noir-Syrah rozénk legújabb évjáratát ajánljuk, akik pedig inkább a vörösborokat kedvelik, azoknak akár a sonka, akár bárányhús mellé kiváló választás egy üveg Pinot Noir vagy Syrah.

Borainkra 12 vagy több palack rendelése esetén 20% kevdezményt biztosítunk és házhozszállítást is vállalunk, így megéri többféle ízzel kísérletezni. A fentiek mellett ajánlom a Budai Zöldet, amit én jéghidegen, fröccsként szeretek a legjobban; az Olaszrizling válogatásunkat, ami egy finom házi készítésű húsleves mellé verhetetlen választás; vagy egy igazi badacsonyi Kéknyelűt és persze egy másik nagy kedvencet, a Tabula Rasat.

Borrendelés Magyarország egész területén:

  • minimum 12 palack rendelése esetén most 20% kedvezménnyel rendelhettek a webshopunkból vagy e-mailben/telefonon: kezmuvesbor@gmail.com | 06-30/940-5232
  • Kiszállítás: Budapesten belül kiszállítjuk, Magyarország egyéb területeire pedig elpostázzuk nektek a megrendelt csomagot.

A borok a birtokon is átvehetőek minden nap 9:00 és 15:00 között előzetes rendelést és időpontegyeztetést követően.

A borrendelés során a lehető legbiztonságosabban járunk el, betartva minden óvintézkedést a palackok csomagolása és szállítása közben.